♥tHaNks t0 aLL♥

♥ FoLLow Me ♥

.:: Our Solemnization ::.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

♥♥ Errr.. Cinta ♥♥

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 18

tajuk entry : tahla..haha~

assalamualaikum~
ha..sebenarnya ni bru je lpas hanta irah pegi sekolah...
giler sejuk bawak moto pg2...huuu...beku rase...
hmm..semalam punye duty untuk ambik n hanta anak2 M.. dicancelkan pada saat2 akhir...ngee.. suke2.. hihi, tapi... mmg kene buat keje luar smlm, bukan nye lekat sgt pon kt cc semalam.. kejap kene pegi jalan kampar, amek toner printer faks, pastu kene pegi yayasan lak untuk replace toner tu..aiyak.. aku main bedal je... haha...naseb baik jadi.. wlupon en guide gune phone je, mule2 mmg aku pening..
passtu pegi pekan pulak beli fail, then dah balik cc, en kol, die ckp lupe nak bg taw soh hanta file tu kat pejabat MB sebelum pkul 4 stgah,.. aiyak..en ni pon... terpaksa la redah pekan ipoh balik..then tepat 4setengah pegi ambek irah balik sekolah...hmm...nila keje2 aku sepanjang keje nnie...mlm kena closing akaun,.. pagi-pagi sebelum masuk keje kene pegi bank dulu..bankin duit sales smlm...
-tanggungjawap yg agak berat nk kene pikul nie...
-semoga dipermudahkan segala urusan..amin~
Tapi...smlm M.. ade msg, die ckp amek ank die ptg nie.hanta pegi sekolah....
urm..xbalik lagi la tu..xpe2..nk wat macam mane... i ni K.U.L.I je.. sOb3x.....
tapi disebabkan i ni K.U.L.I .... janganla B.U.L.I... i.............
xpe2,think positive sue..chaiyok2... buangkan pikiran2 negatif tu..
ingat kebaikan-kebaikan die..ha...

No comments: