♥tHaNks t0 aLL♥

♥ FoLLow Me ♥

.:: Our Solemnization ::.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

♥♥ Errr.. Cinta ♥♥

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 5

mahu berblogging kembali !

huahua.. lame gler x main blog.. hehe..
 al- maklumlah, dah lame xde internet.. hihi...um.. so nk djadikn cerita.. skrg ni dah grad pon.. kejap je kan.. dah dekat setaun dah meninggalkan live study.. jumpa lak alam pekerjaan.. so, skrg i jadik minah kilang jek.. hihi.. xpe, kilang2 pon ok what...tapii, biasala kan  mane ade keje senang dalam dunia ni kan.. nkkan sesuatu mesti kene usaha lebih kan... nak xnak mesti kene rajin, tol x..?
tapi keje dgn engineer sebenarnya lagi rumit.. sbbnya hari2 kene direct dgn diorang.. msti bagi feedback dgn diorang.. waa.... sungguhla tekanan.. xpe sayang..bertahan untuk beberapa buln lagi okey?.. cukup setahun wa blah... kihkih... cari pengalaman je weh...
So..bebalik pada sepanjang menyepikan diri dlm berblogging neh....ha.. ni nk cite la ni...
harini, pendek kata bulan ni lah... genap 4 taun menetap kat bumi ipoh ni... 3 tahun study n 1 thun keje... dlm taun ni jugak dah try 2 keje kt cini,,
 1st jadi assistant manager...(hehe.. bunyi jawatan macam gempak je kan..)
tapi tuhan jelah yg tahu skop keje yg mcm mane... hikhik..

tgah bulan 4 jd dak kilang sampaila skg.. position process technician.. =)


eh..sakit tengkok lak.. kang sambung cite ag keyh. daa ~